Jeg fik min første “egen” kat for en menneskealder siden. Han hed Pjevs, og var højt elsket af os alle i familien,
samt vores hund Tina.
 
 
Det er min intention kun at have få, udvalgte katte ad gangen, så alle kan være i centrum. Jeg har utroligt svært ved at sende en af mine katte ud til andet hjem, da en avlskat i mit hjem er en kælekat frem for alt. Jeg arbejder med sundhed, temperament samt god type/størrelse - i nævnte rækkefølge. Det hjælper ikke at se godt ud, hvis man ikke har et godt sind, eller bærer på arvelige sygdomme. Mine katte bliver alle DNA testet  for arvelige sygdomme, samt FIV og FELV testet hos min dyrlæge. 
 
 
 
Starten på opdrættet DK Gideon
 
 
DK Rainbow Star’s Bacardi er fra april 2010, og den første avlshan jeg købte med tavle. Han er så unik i alt. Så sød og kærlig overfor alle, dyr som mennesker. Han er det man kalder van, hvid med sort hale. Han bor nu hos min søn, er nu 9 år, og lever livet som højt elsket kastrat. Jeg ville ikke have det godt med ikke at se ham når jeg havde lyst, så det er så perfekt.
 
 
Mainfield’s Janis Joplin købte jeg i 2012, en stor smuk pige, meget kærlig, med et super temperament, og en super mor. Hun er født i 2008, blev neutraliseret i 2013,  er i dag 11 år, og lever livet i et kærligt hjem, hvor hun også er højt elsket.
 
 
Nina Ku Panda er født den 3: februar 2013. Hun er fra mit første kuld og hendes forældre er Bacardi og Janis. Hun er den der holder ro og orden i flokken på hendes altid retfærdige blide måde. Hun har fået 2 kuld killinger, og er i dag 6 år, neutraliseret og vil selvfølgelig resten af hendes liv leve her i hjemmet. En stor fejl, at jeg ikke har beholdt en af hendes killinger, men kan heldigvis nå at få en fra hendes datter, der i dag bor hos Mainefields i Østrig, hvor mormor kommer fra.
 
 
DK Gideon v/Inge Riis | - Danmark